Komst van nieuwe loterijen zoals de Vriendenloterij Eredivisie!

Zoals bij iedereen wel bekend is, hebben verschillende loterijen al veel grote loterijwinnaars voortgebracht. Er zijn steeds meer loterijen waar je aan mee kunt doen. De landelijke loterijen zoals de Postcode loterij en de Staatsloterij zijn waarschijnlijk de meest bekende onder onze bevolking, toch zijn er de afgelopen jaren meer bekende grote loterijen ontstaan die… Read More »

Hoe word jij een van de ‘grote loterij winnaars’?

De grote loterij winnaars van kansspellen zijn ook begonnen ooit met een lot kopen. Ieder jaar spelen er miljoenen mensen mee aan allerlei kansspellen en loterijen. Loterijen lijken steeds populairder te worden en er zijn steeds meer verschillende kansspellen waar je aan mee kunt doen. Het imago van deze loterijen is over het algemeen niet heel… Read More »

Vriendenloterij win een Prijs naar keuze!

Vriendenloterij win een Prijs naar Keuze, is een populaire prijs uit de prijzenpot van de VriendenLoterij. De kans dat je deze prijs wint is relatief groot. Deelnemers zijn vaak blij met deze kleine prijs, terwijl deze vaak niet veel meer waard is dan hun maandelijkse inleg. De kans om een grote geldprijs te winnen bij… Read More »

De trekking Oudejaarsloterij en het geheim erachter.

De trekking Oudejaarsloterij van de Staatsloterij is in de loop der jaren een vast onderdeel geworden van de oudejaarsavond. Miljoenen Nederlanders kopen tegen het einde van het jaar een Oudejaarslot. Het is een echte traditie geworden om klokslag twaalf uur gespannen naar een cijferreeks te staren. Word je deze keer wél miljonair? Of win je… Read More »

Staatsloterij welke eindcijfer meeste prijzen?

Staatsloterij welke eindcijfer meeste prijzen? Welke eindcijfers leveren de meeste prijzen op in de Staatsloterij? Ken je die reclame van die bouwvakker die zich al heimelijk verheugt op zijn maandelijkse prijs in de Staatsloterij? Hij ziet eruit alsof hij het antwoord weet op bovenstaande vraag. Hij straalt zo veel zekerheid uit over zijn winst dat… Read More »

Vriendenloterij uitslagen bekijken? Klik hier!

De Vriendenloterij uitslagen zijn maandelijks op de negende bekend gemaakt gelijk na de trekkingen. In een jaar zijn er 12 reguliere en 2 extra trekkingen. Ook de uitslagen van de extra trekkingen vind je op de 9e van de desbetreffende maanden in augustus en in december. Meedoen met de Vriendenloterij kost je maar €13,50 in de maand.… Read More »

Eurojackpot creditcard winnen ter waarde van €10.000!

De Eurojackpot creditcard winnen is de nieuwe actie van de Eurojackpot. De Eurojackpot heeft elke week een trekking met een hoge Jackpotkans van ten minste €10 miljoen. Maar deze Jackpot kan oplopen tot €90 miljoen. De wekelijkse trekkingen vinden plaats op de vrijdag avonden. Buiten de reguliere trekkingen worden er soms leuke acties georganiseerd. Zo… Read More »

Postcode Loterij Bingo spelen? Koop hier je loten!

De Postcode Loterij Bingo speel je thuis mee voor de televisie. De Bingo is twee keer per jaar het spel van de Nationale Postcode Loterij Miljoenenjacht Koffertjesspel. Het is een spannende race om te winnen, gepresenteerd door Linda de Mol. Wie de programma thuis wilt volgen kunt 5 weken lang elke zondag het bekijken op… Read More »