Vriendenloterij prijs naar keuze! Hoe werkt het en wat kan je winnen?

By | December 5, 2017

De Vriendenloterij prijs naar keuze is een unieke speelelement van de Vriendenloterij waar je zelf voor kunt kiezen om hieraan mee te doen. Dit is een van de vele mogelijkheden om te winnen als loterijdeelnemer.

Bij de Vriendenloterij heb je de mogelijkheid om samen met vrienden, collega’s en familie mee te spelen. Zo kun je ook samen een prijs winnen van de 100.000 prijzen die per trekking worden verloot.

Wil je meedoen met de Vriendenloterij prijs naar keuze? Op deze pagina vind je informatie over de werking en de prijzen van deze loterij.

Vriendenloterij prijs naar keuze

Met de Vriendenloterij prijs naar keuze kan je zelf kiezen welke prijs je wilt hebben. Dit is een mogelijkheid voor de deelnemers van de Vrindenloterij. Er is een actuele aanbod met verschillende boeken als leesboeken of kookboeken. Verder zijn er diverse spellen en cadeaubonnen als getoonde prijzen. Onder de getoonde prijzen worden voorbeeldprijzen verstaan. Dit aanbod wordt regelmatig aangevuld voor een nieuwe en actuele keuzepakket.

Als je deze prijs hebt gewonnen dan krijg je binnen drie weken na de trekking een e-mail dat je een prijs kunt uitkiezen. Het is ook mogelijk dat je gelijk je persoonlijke code ontvangt waarmee je een prijs kunt uitzoeken in de Prijzenshop. Nadat je je keuze hebt gemaakt ontvang je in twee weken je keuzeprijs.

Hoe kan je meedoen met de Vriendenloterij?

Bij de Vriendenloterij heb je elke maand een trekking en nog twee extra trekkingen in de manden augustus en december. Je maakt ook bij elke trekking kans op een Vriendenloterij prijs naar keuze.

Als je ook kans wilt maken op de Jackpotbonus dan doe je mee met een abonnement van €13,50 per maand. De Jackpotbonus kost maar €0,50 meer en hier val je nog meer in de prijzen. Ook de extra trekkingen kosten € 13.

Meedoen met de Vriendenloterij is heel eenvoudig via internet. Klik op de onderstaande banner om naar de Vriendenloterij te gaan en mee te spelen met de volgende trekking:

 

De prijzenpakket van de Vriendenloterij:

  • Meespelen met de Jackpotbonus kan betekenen dat je zomaar de trotse eigenaar wordt van een splinternieuwe Volkswagen Polo en dat je ook nog eens € 10.000 ontvangt. Deze nieuwe Polo is voorzien van een unieke entertainment systeem de Mirror Link. En die is een zeer comfortabele, veilige en mooi afgewerkte duurzame auto.
  • € 1 miljoen
  • € 100.000
  • € 25.000
  • Eén van de 5 cheque van € 2500
  • Led TV
  • Apple iPhone 7
  • Scooters
  • Fietsen

En nog veel meer mooie prijzen onder andere de Vriendenloterij prijs naar keuze!

 De winkansen

Alles bij elkaar heeft de Vriendenloterij vorig jaar in 2016, 1,8 miljoen prijzen verloot. Gemiddeld gezien speelden er bijna half miljoen deelnemers mee per trekking. Hiervan vielen meer dan 100.000 mensen in de prijzen. Daardoor is de gemiddelde winkans op een prijs ongeveer 1 op 4.

De Jackpot staat meestal op €100.000 maar het kan tot € 1 miljoen stijgen. Als je de Jackpot wil winnen dan maak je hier 0,004 procent kans op per trekking.

Wil je weten welke winkansen andere Nederlandse loterijen hanteren? Bekijk hier De Loterijenvergelijker en vergelijk wat zijn de kosten, prijzen, wikansen zijn en welke goede doelen worden gesteund door de verschillende Nederlandse loterijen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *